Cum putem vinde continut de pe o platforma de blog hosting

Atunci cand detinem un business online vindem produse sau servicii prin intermediul unui site web clientilor. Un site de comert online este foarte popular pe internet, dar cand vanzarea pe internet se extinde si al altfel de servicii devine mai interesant: internetul ofera si astfel de produse de vanzare pentru diverse scopuri.

In ultimii ani, un alt tip de comert a prins viata printre tuilizatorii de internet, si anume vanzarea de continut care poate fi descarcat. Acest tip de business a inceput sa devina profotabil si oricine cu cateva cunostinte de blogging si realizare de continut de calitate poate sa inceapa sa vanda. Intai de toate este bine sa stiti ce fel de site aveti, ce platforma de blog hosting este suportul site-ului dvs., detineti un site pe cont de shared hosting, dedicat sau poate vps? Care va este sistemul de operare dintre linux sau windows ori altul? Ce fel de cms aveti-wordpress, magento, drupal, joomla?

Cu cat stiti mai bine toate detaliile tehnice ale site-ului cu atat veti un bun vanzator de continut pe internet. Puteti avea o afacere cu produse de genul jocuri, programe sau muzica si atunci este bine sa aveti un bun storefront si un backend calitativ. Daca, din contra, vindeti o carte scrisa de dvs., una de bucate sau nu numai ori chiar un joc sau o aplicatie sau un widget pentru smartphone, este bine sa utilizati, de data aceasta, un plugin pentru sistemul de management al continutului cu scopul de a putea vinde simplu si rapid continut.

Plata acestor servicii se fac online, prin site-ul dvs. si prin programul paypal ori altul care va este la dispozitie sau care stiti ca este bun. Este bine ca, inainte sa incdpeti vanzarea, sa va asigurati ca softul de plata online se potriveste cu setarile site-ului dvs. e-commerce pentru a evita erori la plata sau la procesare facturi. Daca nu este niciunul care sa se potriveasca puteti sa va faceti unul sau puteti apela cu incredere la o firma care se ocupa cu astfel de softuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s