Ce este prescurtarea TOS?

Indiferent ca e vorba de industria hosting sau de un aume sector din it, fiecare departament intr-o firma, licenta de utilizare, instalare de soft sau hard, programe de prelucrat video sau foto ori instalea skype-ului sau a photoshopului, ni se prezinta termenii de utilizare si penalitatile in cazul in care se incalca regulile prevazute.

Acest TOS inseamna Termeni de Utilizare a unui program soft sau orice ce tine de hardware si poate fi prezentat prscurtat sau in intreaga sa forma neacronimica. Acest set de reglementari reprezinta toti termenii care trebuie respectati atunci cand utilizam un anumit serviciu. Acesti termeni, de obicei, sunt o parte dintr-un contract sau chiar, pot avea insusi functia de contract.

TOS-ul este intalnit des la firmele de hosting si este contractul de prestari servicii, in principal de gazduire web si apoi, la unele firme si secundare: de inregistrare domenii web, design, promovare online si offline, certificate ssl, servere dedicate, virtuale etc. In Romania TOS inseamna Termeni si Conditii sau numai unul dintre cele doua.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s