Cum putem face ca un blog pe wordpress sa poata fi accesat de pe orice browser

Cine doreste sa isi deschida un blog pe internet poate sa aleaga cu incredere la ora actuala wordpress-ul. Este una dintre cele mai stabile si mai puternice platforme online pentru gazduire de continut  blog. Este foarte apreciat de bloggeri, de proprietari chiar de business-uri pentru ca nu necesita cunostinte de codare sau programare, este flexibil si suporta orice aplicatii si softuri de site-uri. Totusi, exista un element care il poate incompatibil cu multi utilizatori.

Cu siguranta ca webmater va doriti ca blogul sa fie o maniera cat mai prietenoasa si atractiva pentru clienti si vizitatori, sa nu se blocheze mereu si sa fie mereu ceva interesant de prezentat, plus sa fie disponibil oriunde si oricui are internet. O problema frecventa la wordpress ca este compatibil numai cu anumite browsere sau doar cu cel pe care il folositi dumneavoastra ca proprietar. Nu este disponibil oricui, este evident, si atunci trebuie adoptate metode ca, indifernt de pe ce browser sa fie accesat site-ul sa poata fi deschis.

Exista posibilitatea de a testa manual disponibilitatea pe browsere sau prin intermediul unor programe care verifica daca blogul poate fi vazut si de pe alte configuratii de browsere. Este destul de mult timp investit in descarcarea mai multor browsere dar vor fi de ajutor mai tarziu pentru noi verificari ale aceluiasi blog sau a altuia.

Testarea blogului in mod automat presupune testarea sa pe diverse browsere precum si pe versiuni mai vechi ale acestora. cele care pot fi testate sunt: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari. Atunci cand construiti un blog nu trebuie sa ii adaugati trasaturi care sa fie compatibile cu aceste browsere, este imposibil si mult prea costisitor. Nu trebuie decat sa va asigurati de  compatibilitatea sa cu browserul, sa feceti teste periodic si interfata cu care apare pagina web a blogului sa fie cat mai user-friendly.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s