Cand un cont de hosting are nevoie de un upgrade sau cum iti poti extinde resursele fara multe alte schimbari in cont?

Indiferent de server sau de plan de hosting, fiecare cont hosting are alocat un procent de memorie RAM, procesor, spatiu pe hard-disk sau pe ssd, deja, incepe sa fie tot mai popular si mai solicitat de catre clienti. In general, orice proprietar de afacere online sau de site simplist, incepe cu un tip de gazduire simplu si ieftin, cum ar fi unul shared.

Multe business-uri cunosc extindere si progres, are un trafic mare si atunci si afacerea si site-ul, implicit, sunt nevoite sa se extinda. Pentru aceasta este important ca toti clientii de gazduire web sa stie cand ar fi timpul sa treaca la un alt plan de hosting sau la un alt server: vps, dedicat sau un dedicat virtual chiar, ori la o optiune de gazduire in cloud. Cu cat optiunile de gazduire se extind ca resurse, cu atat utilizatorul are mai multa libertate de administrare a contului de hosting sau al serverului.

Ca si client, oricine va ajunge sa isi depaseasca resursele alocate de firma de hosting, initial. Insa pachetele de servicii achizitionate sau resursele pot fi oricand upgradate: http://www.clausweb.ro/gazduire-web.php. La inceput nu este nevoie de mai mult decat un spatiu shared care sa poata fi impartit intre mai multi clienti, mai tarziu site-ul va capata mai multi clienti, clientul va avea experienta iar aspectele care semnaleaza clientul cand trebuie sa isi upgradeze pachetul sunt cele de mai jos.

Atunci cand depasiti traficul alocat initial de firma prin pachetul pe care l-ati contractat pentru un site sau pentru mai multe, aveti multi vizitatori care ajung si clienti, este timpul sa cereti firmei de hosting sa va innoiasca pachetul hosting sau s ava prelungeasca una sau mai multe dintre resurse, numai, daca firma ofera asa ceva. Unele firme host opresc site-ul, iar un plan vps sau dedicat este ideal pentru un site mai complex. Mai mult, daca paginile se incarca greu din cauza ca pachetul actual nu mai sustine noua extindere, ar fi bine sa va reconsiderati resursele pentru ca poate opri tarficul pe site. Ar fi bine sa eliminati informatii stocate temporar si de care nu mai aveti nevoie, ar fi bine sa va optimizati paginile web si scripturile lor, plus marimea imaginilor, atentionand browser prin setari anume ca, atunci cand incarca un site sau o pagina web sa nu aloce timp de incarcare separat pentru poze. Daca observati ca nu s-a imbunatatit situatia, contactati firma de hosting si cereti un upgrade. Este important pentru vizite, sa nu scada din cauza incarcarii greoaie sau sa nu apare alte complicatii generate de imposibilitatea site-ului de fi incarcat atunci cand ii este accesata adresa web.

Nu in ultimul rand, vom aminti si faptul ca, daca detinei mai multe domenii, resursele se vor consuma mai repede. Daca toate cele pe care le detineti se vor dezvolta si vor cunoaste trafic ridicat, veti avea nevoie de mai multa libertate de organizare si modificare a site-urilor si a serverului. Veti fi, poate, nevoit sa trimiteti e-mailuri si newslettere la un numar mai mare de clienti sau abonati, iar un shared hosting nu este sufiecient sub nici o forma. In functie de buget si necesitati puteti apela la noi planuri de hosting, chiar pe servere mai mari.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s