Cum putem folosi pe un blog wordpress ideea pay-per-click

Exista cateva detalii legate de practica pay-per-click atunci cand dorim sa promovam un business, un site, un produs, un serviciu, orice este prezent online si are nevoie de trafic, de vizitatori, de clienti. Exista doua feluri diferite in care ne putem folosi de tehnica pay-per-click pentru a obtine notorietate si trafic.

Atunci cand vrem sa ne promova, site-ul intr-un mod etic si agreat de google, putem apela la cateva variante ale ppc-ului. Poti sa ccesi la serviciile google, sponsorizate, google adwords. Exista si ale varianta, sigur, cum sunt: yahoo search marketing sau microsoft adcenter. Acestea sunt veritabile retele  de astfel de servicii pentru site-uri, nu exista limita de reclame ppc si pot fi utilizate de oricine detine un site. Acestea sunt foarte potrivite cu site-urile wordpress de tip blog. Este bine sa existe legatura intre reclama, continutul articoluluipe care il publici pe blog si nevoia clientilor de a fi informati intr-o anumita privinta. Practic, asta inseamna ca vizitatorii si cititorii vor face click pe reclame pentru ca pot fi incluse in interesele lor si ii fac curiosi cu privire la noutatile pe care le-ai publicat.

Tipul flat-rate pay-per-click si bid-based ppc sunt cele doua variante descrise mai devreme. Flate-rate functioneaza conform unei intelegeri sau contract intre cel care publica reclama si cel care are nevoie de ea. In sfarsit, bi-based ppc este diferit pentru ca fiecare persoana care are nevoie de reclama pe un blog popular poate sa concureze cu altii ca el pe aceste bloguri cunoscute, cu care colaboreaza. Aceste competitii intre doritori, sa spun asa, de reclame, sunt organizate de ei sau de o retea care ii cuprinde tocmai pe acestia. Daca cel care publica reclamele are oferte limitate sau spatiu limitat pe blogul sau din cauza cererilor numeroase si pentru ca este foarte bun increarea de artcole de tio advertisement, poate organiza si o licitatie sau un concurs cu proprietarii de site-uri doritori de reclame ppc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s