Merita sa iti cumperi fani pe facebook?

Probabil ca multi au auzit de posibilitate si multi doresc sa stie adevarul, adica se merita si ajuta cu ceva un site, daca se cumpara fani pe facebook. Intr-adevar, facebook-ul atrage multi clienti pe care ii directioneaza pe site-ul oficial, insa daca ne gandim mai bine calitatea traficului, mai mult ca sigur, ca va lasa de dorit.

Cei care vor sa fie mai activi pe retelele sociala apeleaza la cont business pentru o afacere. Cei care vor mai mult trafic pe paginile web apeleaza la facebook. Insa ideeea aceasta este nepotrivita. Fanii care vor activa pe site-ul dvs. vor fi din cu totul alte parti ale globului, Malaysia, Tailanda, India etc. Acestia nu vor fi comenata, nu vor sa like si nu vor promova site-ul tocmai din Romania. Unii, poate, nici nu cunosc zona sau Europa.

Pentru cei care sunt alaturi de site puteti organiza un concurs, unde sa partcipe toti fanii si toti cei care va sunt alaturi. Nu merita sa va complicati cu fani falsi care chiar daca sunt platiti, n-au nici o motivatie sa va prefere pe dumneavoastra si sa recomande la randul lor oameni pentru a crea un flux de trafic foarte dinamic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s