Vanzarea de pc-uri a scazut de cand au aparut noile device-uri smart

Ideea de pc este considerat de unii utilizatori ca fiind deja piesa de muzeu din cauza ca un numar redus de oameni si companii il mai utilizeaza. Cel putin cei care sunt ancorati in industrii it sau sunt pasionati de gadget-uri nu mai detin de mult timp un pc, ci au trecut la tehnologia smart. Cei care nu utilizeaza internetul des sau nu se gandesc sa treaca pe ceva mai actual este ca -sua imprietenit cu tehnologia, nu considera internetul necesar si nu este un element prezent in viata profesionala. Totusi, niste statistici realizate anul acesta au aratat ca vanzarea de pc-uri a scazut foarte mult pana in momentul de fata.

Industria internetului, a device-urilor, a it-ului sunt si vor fi mereu in evolutie. Faptul concret ca pc-urile nu mai sunt cautate este datorita realizatii patrunderii cu succes pe piata a noilor device-uri. Smartphone-urile si tabletele au cunoscut o ascensiune formidabila, in schimb pc-urile sunt tot mai mult lasate la urma. Consumatorii se orienteaza tot mai mult spre tablete, laptopuri sau smartphone-uri, acestea au patruns usor pe piete si sunt accesibile ca pret. Clientii hosting prefera si se simt mai confortabil sa acceseze si administreze site-urile de pe device-uri portabile si usoare, in loc de pc-uri.

Pc-urile de la Lenovo detin locul superior pe piata ca preferinta printre consumatori, apoi HP, Dell, Acer si multe altele. In SUA exista un fenomen interesant, adica numarul vanzarilor de pc-uri au crescut datorita procesoarelor Intel si a numeroaselor si strategicelor lichidari de stoc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s