Ce solutii social marketing putem alege pentru promovarea unui domeniu web devenit brand

Cum industria aceasta a retelelor sociale si de networking sunt foarte populare, mereu apar unele noi, mereu vine altele cu oferte si posibilitati noi de promovare si e normal ca firmele care doresc sa isi creeze o prezenta online vizibila sa fie dezorientate. Unii spun ca trebuie sa ai un cont pentru a posta video pe canalul de youtube, ca trebuie sa uploadezi poze cu produsele tale pe pinterest sau instagram, ca trebuie sa iti faci cont si pe facebook, twitter, g+ sau tumblr.

Adevarul este ca sa fi activ online este un lucru de apreciat, actual si prezenta online este de laudat atunci cand se materializeaza rintr-o pagina business, a firmei sau a afacerii tale. Daca nu ai timp sa te ocupi de aceste pagini poti apela la o firma specializata pe acest domeniu? Sigur ca este posibil. Mediul online face legaturi cu oricine de oriunde pe glob. E bine sa iti cunosti publicul tinta, ce cauta, ce produse este bine sa promovezi, cat de des sa uploadezi continut pe aceste pagini si cu cat te implici in relatia cu clientii cu atat o intaresti si garantezi profit pentru business-ul tau. Cele ami apreciate si mai utilizate retele de promovare in social sunt: paginile business de pe facebook, socializarea in diverse grupuri si comunitati de pe twitter, profil profesional pe linkedin, video-uri pe youtube, continut divers pe pinterest, stumbleupon si sa nu uitam blogurile. Acestea din urma sunt instrumente foarte eficiente de promovare si popularizare a unui business sau produs. In ultima vreme, cititorii sau clientii acorda o mai mare incredere postarilor de pe bloguri decat ziarelor sau diverselor publicatii. De ce? Poate pentru ca este un instrument nou de informare, sunt mai putin partinitoare, exceptand articolele pentru reclama, stirile sunt scrise intr-un limbaj haios si atractiv, iar opinia personala inglobata in intregul text creaza farmecul articolului.

Blogurile sunt un site, un sir de publicatii pe diverse teme asezate in ordinea aparitiei lor care ofera posibilitatea celor care detin business-uri online sau nu, sa isi promoveze firma sau produsele printr-un articol scris de ei. Este o noua metoda de informare si comunicare, iar impatimitii internetului sunt foarte atasati de aceste instrumente.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s