Cum se poate genera o parola puternica din Cpanel pentru un cont de hosting sau pentru un server

Asa cum se stie, un cont de gazduire web sau orice server trebuie sa beneficieze de protectie. Cu cat exista mai multe elemente componente la sistemul de securitate al unui cont hosting cu atat este mai sigur ca pastreaza datele intacte de atacurile hacking. Fie ca este vorba de softuri, aplicatii, module sau sfoturi antivirus, in completare cu generatorul de parole, siguranta este garantata.

Sigur ca un malware care este performant si intentioneaza sa compromita un server sau un cont poate exista mereu, insa prima portita spre un cont sau un server este o parola slaba si usor de ghicit. Venind cu o veste buna, chiar daca cpanel-ul nu are incorporata vreo aplicatie de parole, de fiecare data cand sunt introduse noi elemente intr-un cont sau se modifica la diferite dimensiuni, capnel-ul genereaza o noua parola puternica. Daca introduceti o noua adresa de e-mail, de exemplu, veti fi intrebat cum doriti sa arate parola, cpanel-ul indicandu-va cat de slaba sau de puternica este. Se poate da click si pe butonul din meniu „generate password” si veti putea alege, la mai multe clickuri, o parola pe care o credeti puternica pentru cont.

Aplicatia de generare de noi parole ofera posibilitatea utilizatorului de stabili cat de lunga si cat de scurta sa fie, parolele pot fi modificate periodic, se pot include cifre sau semne in orice combinatie doriti. Exemplu de companie care isi securizeaza contuirle prin metodele cele mai sigure si puternice: http://www.clausweb.ro/gazduire-web.php.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s