Ce inseamna phpMyAdmin in web hosting?

Este o formulare destul de cunoscuta si utilizata pe serverele de gazduire si necesitatile unui pachet hosting care sunt puse la ora actuala de o firma de hosting calitativa si updatata la nevoile clientilor de acum. Terminologia din hosting este foarte diversa si stufoasa, iar acum ne propunem sa lamurim ce inseamna unul dintre termenii foarte utili intr-un cpanel.

Administrarea bazelor de date MySQL este necesara si, fiindca sunt cele mai populare si implementate baze de date pe site-urile web la nivel mondial, acestea beneficiaza de un soft pentru a facilita aceasta operatiune prin mediul online cu ajutorul unui browser. phpMyAdmin este un soft bazat pe tehnologia php prin care se pot efectua nenumarate operatiuni cu baze de date MySQL: modificare, creare tabele, permisiuni, autorizatia de a realiza mai multe operatiuni simultan, diverse operatiuni in contul de hosting. Pe pagina oficiala se prezinta foarte multe utilizari ale softului si cine stie sa il implementeze cum trebuie in business-ul sau online, va functiona la potentialul maxim. phpMyAdmin permite importarea de date tip fisiere sql, xml, pdf si altele si le poate exporta pe acestea,poate face cautari globale, administreaza useri si date ale clientilor site-ului, aranjeaza ordonat si eficient informatiile primite in bazele de date, realizeaza query-uri si, nu in ultimul, rand, spre bucuria utilizatorului, are o interfata web usor de utilizat.

Toate firmele de hosting ofera aceste facilitati, cel putin cele cunoscute si apreciate de oameni. Este bine ca atunci cand contractam o firma pentru astfel de servicii sa ne documnetam, sa ne informam cu privire la ce tip de tehnologii folosesc pentru servere si in parteneriatele cu clientii lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s