Cum putem evita free hosting-ul atunci cand vrem sa deschidem un magazin online

Ofertele de pe piata cu free web hosting sunt foarte cunoscute si tentante, iar cei care doresc sa isi deschida un business, dorind sa faca economie, ajung sa aleaga aceasta optiune. Multi nu stiu ca achizitionarea unui pachet de gazduire pe gratis nu este atat de grozava fata de cat de bine suna.

Oferta de hosting gratuita suna extrem de bine atata timp cat site-ul poate fi accesat online. Daca se va bucura de trafic mare, site-ul gazduit gratuit se va bloca sau in cel mai rau caz va fi suspendat. In afara de aceasta, in timp ce iti construiesti site-ul, nu beneficiezi de multe elemente, de posibilitati si metode de profesionalizare a site-ului. Mai mult, daca vei dori un site mi complex cu numeroase pagini web sau cu crearea unui blog pe langa site, mai mult ca sigur ca serverul nu va rezista pentru a gazdui un domeniu web atat de complex. Necesita multe resurse: spatiu, rami si ajutor pentru partea de comert online.

Un site e-commerce are nevoie de un design interesant, cu widgeturi, cu pluginuri pentru a arata cat mai user-friendly. Nu putem sa ne gandim mai departe pentru ca conditiile unui free hosting sunt clare. Un site simplu, care nu are trafic si nu are nevoie de imbunatatire si este unul doar de informare, ar putea rezista pe un free hosting. In mod normal, un asstfel de site nu exista. Cine isi doreste un business nu se va gandi la limite ci la cum poate face sa devina cat mai rpoductiv si ce metode bune poate atinge pentru a-l face complex. Pe de alta parte, acceptiunea free poate fi cat se poate de benefica atunci cand oamenii care sunt deja clienti ai firmei de servicii web, Clausweb.ro isi invita prietenii sa achizitioneze un pachet de gazduire. Mai exact, aceasta firma de servicii hosting pentru domenii web ofera sase luni de gazduire gratuita pentru fiecare persoana adusa care cumpara gazduire. Cu cat sunt mai multe persoane cliente, cu atat perioada de sase  luni se prelungeste de atatea ori. Mai multe detalii despre acest tip de free hosting special exista aici: http://www.clausweb.ro/hosting-gratuit.php.

Totusi, daca esti la inceput si vrei sa cunosti toti pasii de creare si gazduire web, poti sa faci un test pe un free hosting. Poti verifica oricand ceva la un site sau poti face exercitii pe site-building, insa in nici un caz nu ai cum sa dezvolti un site pe free hosting.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s