Sa devii fan al unei pagini sau brand pe facebook fara sa stii

Astazi, dupa atata timp de utilizare a facebook-ului printre utilizatori se ajunge la diferite trucuri, sa le numim astfel, care ofera like-uri si fani unor firme, pagini de facebook si brnaduri de care, poate nici u am auzit, de care nu ne intereseaza sau carora nu am fi interesati niciodata s afam noutati pentur simplul fapt ca nu se afla printre preferintele noastre sau nu reprezinta obeictul nostru de activitate. Ei bine, firmele care promoveaza site-uri si alte branduri, mai ales, apeleaza la tertipuri de a oferi like-uri si fani clientilor lor prin metode ilegale, practic. Cu siguranta tuturor ni s-a intamplat sa observam ca primim noutati de la anumite pagini facebook carora, tinand bine minte si analizand activitatea proprie online, nu ne-am dorit sa le devenim fani. E foarte probabil sa va fi trezit intr-o zi ca sunteti fani ai unor site-uri ciudate, cu o reputatie obscura pe online sau care in mod constant nu ar fi printre cele pe care sa le accesati in mod constanta pentru a va fi printre cele la care v-ati abonat dumneavoastra, la un anumit moment.

In aceste situatii tot mai frecvente deja pe internet, adevarul pur este ca ati dat like unei pagini fara sa stiti ca asta ati facut, de fapt. Exista anumite scripturi prin care dai like automat unei pagini de pe facebook  fara voia si stiinta ta. Acestea functioneaza, de fapt, prin punerea codului „like” exact pe botonul de inchidere al pop-up-ului care insista sa dai like paginii. Atunci cand apesi pe „x” ca sa inchizi fereastra aceea, atunci de fapt dai like paginii de unde iti vor veni noutati peridic, refertirp la ce publica site-ul.
Intre timp, pe facebook iti apare faptul ca tu ai dat like unei pagini dubioase sau, cel putin, prietenii de pe facebook au un motiv sa faca glume pe seama ta si a preferintelor tale in materie de petrecere a timpului sau de a te distra, iar tu sa nu ai habar la ce se refera. Nu mai este o supriza acest lucru mai mult decat faptul ca de multe ori observi ca branduri si firme cunoscute recurg al astfel de metode din dorinta de a aduna like-uri. Sunt niste inselaciuni care le diminueaza prestigiul si aprecierea pe care o aveau pana in acel moment din partea oamenilor. Astfel in cateva luni, in acest fel, aduna mii de like-uri inseland vizitatorii site-ului. Exista firme care isi risca renumele si reputatia coborandu-se la astfel de practici.

Practic, mesajul pe care il ofera atat cei care dau astfel de servicii cat si clientii lor e ca nu vor sa castige in mod corect fani si audienta pe bune, ci mintind si obligand oamenii care ajung pe paginile site-ului lor. Mai mult decat atat,
nu au incredere in calitatea pe care o distribuie clientilor lor si atunci considera ca este mai bine sa apeleze la specialisti sa-i numim, care sunt dispusi contracost, sa faca the „dirty job”, pentru ca aceste practici pot fi denumite fara urma de regret, niste practici murdare online. Se doreste cu tot pretul o multime de like-uri dar fara munca si pe merit. Bineinteles ca este dificil si e nevoie de multa rabdare pentru a ajunge cunoscut si pentru a deveni o preferinta si o sursa de incredere in randul clientilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s