Setarile legate de casuta e-mail pentru google aps din cPanel

Cu totii stim deja, sau cel putin webmasterii, ca toate conturile de hosting de la providerii unor astfel de servicii ofera clientilor oportunitatea de a utiliza serviciile e-mail. Serviciul casutei e-mail poate fi accesat de oriunde din lume, atat printr-un client e-mail cat si printr-o interfata web – webmail. Exista totusi si clienti care prefera sa ramana sau sa isi creeze adrese e-mail prin gmail de la google aps.

Daca sunteti un webmaster si utilizati cpanel pentru administrarea contului hosting cu domenii web, va puteti muta usor de la serviciul e-mail oferit de provider la cel oferit de google. Ceea ce trebuie sa faceti voi preciza in urmatoarele randuri: trebuie sa va autentificati in cpanel, iar apoi se accesati scetiunea mail. Dupa, trebuie sa dati click pe iconita MX Entry. In acest moment, daca detineti mai multe domenii web, trebuie sa selectati domeniul pentru care vreti sa configurati e-mailul, iar daca nu doriti atunci trebuie sa urmariti in continuare instructiunile de aici. La zona e-mail routing trebuie sa alegeti „Remote Email Exchanger”, apoi setati-o ca cea mai mica prioritate, dupa setati MX-ul, daca utilizati gmail. Urmatorul pas este sa dati click pe „Add new entry” si, in cele din urma, trebuie sa repetati pasii de pana acum pentru a adauga si alte inregistrari.

Dupa aceste modificari, orice mesaj e-mail trimis sau primit va fi automat directionat catre google aps. Ceea ce trebuie neaparat sa retineti este ca e necesar sa va faceti adrese de e-mail utilizand interfata google aps pentru ca e-mailurile sa functioneze corect.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s