Industria mobila isi extinde audienta pentru serviciile in cloud si doreste sa creasca numarul utilizatorilor

Industria cloud pe internet este deja o piata foarte mare, foarte dezvoltata la ora actuala. Specialistii estimeaza ca acum, in anul 2014, sunt deja mai mult de doua miliarde si jumatate de consumatori care acceseaza piata cloud. Ei spun ca e un fel de echivalenta cu cei aproape trei miliarde de useri ai internetului in intreaga lume. Acest lucru se poate traduce si prin procentul de aproape 90 la suta a penetrarii pietei internetului prin tehnica cloud computing utilizata in diverse industrii IT.

Audienta, utilizatorii sistemului cloud a devenit matura, adica asa cum aminteam, numarul celor care gasesc foarte utile activitatile in cloud este din ce in ce mai mare, ceea nu denota altceva decat increderea oamenilor in aceasta piata si conduce automat la maturizarea a tot ce se creaza si se utilizeaza in sistem cloud, pana chiar si serviciile de gazduire web in acelasi tip de tehnologie. Activitatea din interiorul spatiului virtual cloud va fi din ce in ce mai intensa si va exploda in urmatorii cinci ani multumita industriei mobile.

Posibilitatea si oportunitatea, totodata, de a accesa si a uza de diferite fisiere si informatii media de pe diferite device-uri si dispozitive au ajutat necontenit traficul in mediul cloud. Astfel, de acum inainte aplicatiile de mobil din cloud, elementele media, retelele sociale, muzica si video-streaming-ul vor cunoaste o urcare vertiginoasa si elementele care sunt create in cloud vor deveni si mai necesare utilizatorilor.

Norul sau cloudul celor care il utilizeaza referitor la fisierele lor, adica e-mailurile, postarile, documentele, tot ce tine de media, va fi metoda cea mai eficienta si populara de stocare date, dar online, in mediul virtual, pe servere conectate in sistem cloud care vor imparti cu diferite dispozitive, la cerere, toate informatiile pe care oamenii le solicita. Acest lucru se va realiza mai mult decat ca aceste date salvate sa existe numai in memoria acestor device-uri si atat. Masinariile prin care vor fi interogate serverele in cloud pot fi: pc-uri, laptopuri, tablete, smartphone-uri, telefoane mobile cu conexiune la internet.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s