Ce tip de site-uri aduc cel mai bun profit si care sunt cele mai populare gazduite pe servere

Oamenii cu siguranta au auzit sau cunoscut site-uri e-commerce, magazine online sau chiar au cumparat produse sau au apelat la servicii oferite de firme care au site-uri. Exista avantaje si dezavantaje atunci cand achizitionezi online, insa rapiditatea de procesare si arealul geografic pe care se raspandeste un site e-commerce este mult mai mare si mai rapid de cunsocut decat un magazin clasic. Profiturile pot fi cu mult mai mari, iar produsul este trimis direct la domiciliul cumparatorului.

Exista diferite tipuri de site-uri care aduc un profit proprietarului, insa fiecare depinde de un anumit timp de prezenta pe piata din domeniu si in mediul online. Depinde foarte mult de promovare si de calitatea produselor care se vand. Cu siguranta un site cu diverse produse va aduce mai repede un profit decat un blog. Fiecare are nevoie de o anumita categorie de public sau se adreseaza diferitelor categorii de oameni. Daca oricine are nevoie de haine si pantofi ieftini, nu oricine are nevoie de o reclama pe un site, in afara de oamenii care detin afaceri. Sunt foarte populare sau, poate, cele mai populare sunt site-urile de tip magazin online care aduc profit, fara indoiala. Exista blogurile foarte cunoscute care ofera posibilitatea unui articol sau reclame pe paginile sale in schimbul unei sume de bani. Este un tip de business, putem spune, care aduce monetizare in timp, dar cu un plan pe termen lung pentru un astfel de business, rezultatele pe o perioada si mai lunga sunt garantate. Hosting-ul pentru astfel de site-ul poate fi, chiar la inceput, shared, insa daca are parte de trafic mare, are nevoie de pagini web si continut tot mai complex – in concluzie, va avea nevoie si de resurse pe masura: un server dedicat sau vps ar fi ideale. Un site gazduit intr-un pachet potrivit cerintelor sale, pe un server care ii ofera libertatea de a dispune de resurse, este ceea ce cauta un webmaster cu viziune si cu un anumit nivel de cunostinte de hosting si de promovare online.

Firmele serioase de gazduire web ofera, la alegere, clientilor lor foarte multe variante de hosting, cu beneficii si costuri reduse, cu asistenta tehnica garantata si competenta. Un buget mediu pentru costurile necesare unui spatiu pe server si nu numai, este bine sa existe pentru a nu opri ascensiunea domeniului web respectiv sau, de ce nu, a mai mai multor domenii web de acest gen.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s